dimecres, 7 de desembre del 2016

Immaterial


-No figures al llibre de defuncions. Crec que ha estat una errada lamentable.
Aquestes paraules del funcionari celestial acaben d'afonar la meva dèria eterna. No és bo quedar-te a les portes de la glòria després de tant d'esforç. Caguentotelquesmeneja.
-Disculpe uns minuts. Consultaré amb les altes esferes.
I mentre espere la definitiva resolució, pense en què el mateix li va passar a un personatge d'un llibre de Manuel Baixauli. Era un nen i tornava a la vida després d'una errada divina. El problema és que jo no vull tornar a la banda terrenal. Vull ser immaterial.
De sobte s'obri una porta celestial. És DéuTotpoderós en persona. Caguentot, no és casual veure'l a un indret purgaturístic.
DéuTotpoderós: Disculpa, però ha estat un error imperdonable. Les estadístiques mortuòries no comptaven amb la teva desgràcia.
Tot al contrari pense que aquesta defunció ha estat una veritable gràcia.
DéuTotpoderós: Disculpe però un membre que no figura al llibre celestial no pot entrar a la vida eterna. Com a compensació permeta que les forces celestials el conviden a un refrigeri.
Per què cada cop que abandone la vida terrenal acabe en un bar? Serà el meu cel desitjat?
Mentre pense aquestes qüestions vitals Déutotpoderós i un servidor seiem a la barra del bar celestial on sóc convidat a un beuratge de la casa, alhora que visualitze la gent que habita l'antro etern. Al nostre costat una dona amb un vestit roig i collar de perla blanca consumint un aniset/casalla. A l'altre costat un home amb posat seriós i amb una guitarra penjada al coll.
Déutotpoderós amb posat seriós m'explica aquestes noves adquisicions: són les noves incorporacions al regne dels cels: Una senadora en estat depressiu i un cantautor melancohòlic. Mentre decidim si pugen o baixen seien i disfruten d'una barra lliure.
La Senadora veu d' un cop el seu got de cassalla. Es gira cap a mi i la seva mirada em produeix un caloret familiar.
Déutopoderós paga les nostres consumicions i tornem novament al punt d'entrada celestial: Ha arribat el moment de la tornada a la vida. Novament et demane disculpes per aquesta errada. Els nostres funcionaris celestials rebran la seva merescuda sanció.

De sobte òbric els ulls i torne a estar a la maleïda sala quirúrgica envoltat de metges alleugerats. Després de tot, aquests funcionaris sanitaris no podien permetre que un pacient se'ls escapés en una senzilla operació de queixals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada