divendres, 18 de novembre del 2016

Jornada gastronòmica.


Hola a tots/es. Benvinguts/des a aquesta primera jornada gastronòmica patrocinada per l'organització de la plataforma vullescriure.cat. El que a continuació tindré el plaer de cuinar és un plat apocalíptic amb certa amargor. Es tracta d'una desconstrucció de suïcidi a l'estil clàssic. No us parle d'un àpat ràpid. El que avui us mostraré són les instruccions per cuinar un suïcidi casolà.

Ingredients:
-Una vida dura i miserable.
-Una soga, si és possible molt curta.
-Un molí de vent.

Per aconseguir cuinar una desconstrucció de suïcidi caldrà parar atenció a aquesta recepta:

1. Busquem un edifici característic del segle xv des d'on poder cuinar tan amarg àpat. No hi trobe millor edificació que aquest molí de vent. Apartat de la vila i amb aspes perilloses que sempre poden ser la guinda del suïcidi.

2. Agafem una corda preferiblement nova i poc gastada. Aquest aspecte és molt important, car no podem permetre que durant l'elaboració del plat ens quedem amb una soga tallada pel seu desgast. No ens podem permetre cap incident perquè l'àpat és força complicat de cuinar.
3. Agafem totes les nostres misèries internes i les triturem, espremem el nostre cervell fins que la sang comence a bullir. En aquest precís moment, i sempre amb les aspes del molí menejant l'àpat, llençarem el nostre cos per qualsevol obertura del molí. És important aprofitar el moment d'ebullició per evitar qualsevol dubte.
4. Un cop iniciat el salt, si hem escollit una soga adequada, el més probable és que ens quedem penjats mentre les aspes del molí fan la resta de la salsa.
5. I per a finalitzar, assegurar que la corda està ben pressionada al nostre coll. Sols així aconseguirem que el nostre àpat agafe totes les propietats adequades.


NOTA PER A EXPERTS: És força important triar una zona on els cavallers no tinguen la dèria d'atacar gegants. L'àpat podria fracassar i seria llençar al fem uns ingredients tan cars i difícils de trobar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada