divendres, 19 de febrer del 2021

Benvolgut diari o Crisi matrimonial

19-2-2021 


Benvolgut diari. Gràcies per respondre les meues pregàries i esbrinar quin ésser està esmicolant la nostra Santa, Gran i Justa democràcia espanyola.

La violència és al carrer i, tot i que tothom vol Pau i Harmonia, existeix una ànima malèvola que encén els aldarulls, que agita el poble, crema contenidors, i fins i tot, provoca a la guàrdia nacional (figura cohesionada amb porres).









Benvolgut EL PAÍS. Ens relates que Podemos trenca el bon govern del govern. És una formació que està causant molt de dolor a la seua parella. Podemos, un ésser pervers que secunda i encén la flama de la violència. Mentrestant, Sánchez calla i el Sagrat Matrimoni trontolla.














Benvolgut ABC: Gràcies per obrir els ulls del ciutadà (i també de la ciutadana). Podemos encén els contenidors, trenca mobiliari urbà i fins i tot provoca a la Policia Nacional. Cal extirpar el dimoni per a preservar la tan anhelada pau. 
Gràcies per descobrir-ho. Tots junts (i també juntes) traurem a Iglesias de la democràcia. I ho farem amb porres i el que calga.




Benvolgut diari EL MUNDO: Hui ens regales un bonic relat anomenat "El silenci de Sánchez". Un drama d'època on un Pedro silenciós, plora i calla mentre Pablo Ix al carrer a jugar a les batalletes.

No patisques Sánchez: Iglesias tornarà a casa per sopar, i fins i tot, podeu arreglar les vostres diferències amb una nit de passió descontrolada. Serà una bona ocasió per parlar i "apropar postures".









Benvolgut diari LA RAZÓN : Per favor, deixa a la parella en pau. Sembles enfadat perquè no veus comunicació al matrimoni governamental. Pensa que estan passant per una crisi habitual en tota relació llarga. De segur que les coses canviaran amb diàleg i molt de sexe.

Per cert, La foto que heu publicat d'Ayuso m'ha deixat de pedra.





I Benvolgut diari LAS PROVINCIAS (les províncies per als valencians) : gràcies per obrir els nostres ulls i esbrinar que el dimoni valencià és Compromís. Gràcies perquè ens heu regalat un titular on les paraules VIOLÈNCIA i COMPROMÍS estan molt juntes. Tot el contrari que el nostre matrimoni governamental.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada