dimarts, 23 de febrer del 2021

BENVOLGUT DIARI o INTERCANVI DE CROMOS

23F-2021 





Benvolgut diari El Pais:

Hui he decidit només comentar la teua portada, ja que sóc l'amo i senyor absolut d'aquest blog. Esta decisió absolutista i dictatorial s'assembla a les teues paraules escrites amb tota l'objectivitat del món o no).

Titular: "El PP inicia la negociación del Poder Judicial con el veto a dos progresistas".

Redéu!!!! S'han confirmat totes les meues sospites. El Poder (amb majúscula) Judicial (també amb majúscula) es negocia. Al cap i a la fi, tothom necessitava la confirmació oficial a un periòdic de la categoria Nacional (amb majúscula) com EL PAÍS. Ara ja ho podem dir ben alt i clar: La Justícia és un Negoci. I també és un art (és una opinió meua). L'art de bescanviar favors a uns i altres. Dóna'm poder i a canvi et donaré tota la justícia possible.

Per tant, son normals portades com esta de El País (el periòdic) on a Espanya (com a concepte) s'estan fent negociacions per repartir el Poder (com a recompensa) Judicial. No ho dic jo. Ho diu la portada. Es reparteixen els cromos, "dóna'm dos conservadors que jo en trauré un de progre".

La Justícia i el Poder mantenen un festeig continu, etern. No són independents. S'estimen, s'acaronen els cabells, dormen junts, practiquen sexe (sense amor)... La justícia necessita el poder. I el poder necessita la justícia. És un matrimoni convenient. De fet, dos vocables com Poder i Justícia mai no havien estat tan agafats de la mà. (Poder Judicial)

Per cert, del 23F no farem cap reflexió. Cadascú que ho celebre com vullga (o no).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada