dimarts, 16 de febrer del 2021

BENVOLGUT DIARI o ÀNGELS I DIMONIS


16-2-2021 

Benvolgut diari. El nostre o vostre país (Espanya com a concepte) és un trencaclosques que cal explicar perquè al ciutadà mitjà no li esclate el cap.




Sánchez (el dimoni) encetarà el camí sagrat cap a la independència total i absoluta. Per la seua banda, Arrimadas "s'atrinxera" i s'ompli les butxaques de bombes i armes de foc.
Jo crec que el titular ideal és: El radicalisme de Sánchez i Arrimadas ens portarà misèria i guerra.



ERC vol un govern separatista. Exclusiva de "ElMundo", un periòdic de molta categoria. Periodisme d'investigació de nivell superior.



Els secessionistes, una secta perversa i malèvola, intentaran per tots els mitjans possibles esborrar a ILLA (eixe àngel que vol salvar Catalunya). El País (Espanya com a concepte) s'ha enfadat; i el diari també.



Casado puja la clàusula al número dos després de ser criticat pels barons. De moment les dones no l'han criticat.
Per altra banda, Hasel "El delinqüent", es tanca en una presó universitària un dia abans de la seua detenció (última hora). Ara anirà a una presó no universitària.
Hasel: en altra vida falsifica un màster o sigues corrupte. Però deixa de fer poesia (arma de destrucció massiva)



Un bon moment per llençar l'arròs al perol. Però abans cal decidir si volem arròs caldós, paella valenciana (o dubte), arròs a banda o del senyoret.


"La fiscalia recurre para que los presos vuelvan a prisión": evidència. Quan deixen de ser "presos" no caldrà que tornen a presó. Recordeu que en altra vida per a ser àngels i no dimonis, cal ser corrupte i no tindre ideals polítics. Qui vulga separar-se d'Espanya (nació gran, lliure i única) que faça com Puigdemont i se separe. L'altra via és anar a la trena (com a concepte real).




La Comunitat de la gent valenciana deixa la tristor absoluta i comença a riure un poquet. Comencem a "surfear "la tercera onada. Esperem que la quarta ens agafe amb una bona ponentà.
 


PD: (Portades de Kiosko.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada